Lehdon ekologinen puukerrostalo on laadukas ja kodikas valinta. Puukerrostaloasumisessa yhdistyvät puun positiiviset vaikutukset. Puurakenteiset tilat ovat kodikkaita ja tunnelmaltaan lämpimiä. Ammattitaitoisen suunnittelun ansiosta asunnoissa on toimivat, tilavan tuntuiset pohjaratkaisut. Lehto puukerrostaloasuntojen koot vaihtelevat yksiöistä neliöihin.

Positiivisten ekologisten puolien lisäksi puu on myös kaunis luonnonmateriaali. Lehto puukerrostalojen hiilidioksidia sitova ja uusiutuva materiaali pääsee upeasti edukseen modernissa ja toimivassa arkkitehtuurissa. Uudet puukerrostalot rakennetaan aina viihtyisään asuinympäristöön, hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle. Kaikki onnellisen ja terveellisen asumisen elementit ovat näissä kodeissa kohdallaan!

 

Miksi Puukerrostalo?

Puukerrostaloilla on useita valtteja, joihin kilpailijoiden on vaikea vastata:

Kestävyys

Puukerrostalot on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia, toisinaan kovinkin haastavia sääolosuhteita. Puujulkisivut kestävät pakkasia, helteitä ja sadetta vähintään vuosikymmenen ilman huoltoa.

Asumisen laatu ja turvallisuus

Puukerrostalojen sisäilma on laadultaan erinomaista. Puu itsessään on hengittävä materiaali, ja lisäksi Lehdon innovatiivisen konseptin ansiosta rakentamisprosessin kuivaketju on rikkumaton. Puukerrostalo on terveellinen ja viihtyisä asuintalo, jossa kodikas tunnelma yhdistyy moderniin arkkitehtuuriin).

Kompaktit ja hyvin suunnitellut puukerrostaloasunnot vastaavat täydellisesti 2020-luvun omistus- ja vuokra-asujien tarpeisiin. Asuntoihin kuuluvat yleistä markkinatasoa laadukkaammat kodinkoneet, altaat ja wc-istuimet. Lisäksi puukerrostalokodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys sekä suuret ikkunat, jotka tuovat asuntoihin lisää valoisuutta ja avaruutta. Yhteisten tilojen materiaalit kestävät aikaa ja auttavat nekin ylläpitämään asuntojen arvoa. Viihtyisät pihamiljööt kutsuvat yhteisöllisyyteen, vaikka suuren kaupungin sydämessä.

Mietityttääkö puukerrostalon paloturvallisuus? Kaikkiin yli kaksikerroksisiin kohteisiimme asennetaan sprinklerijärjestelmä, joka reagoi nopeasti mahdollisiin palotilanteisiin ja sammuttaa palopesäkkeet tehokkaasti. Paloturvallisuuden suhteen puukerrostalo on siis jopa perinteistä kivitaloakin turvallisempi sijoitus!

Ekologisuus

Puukerrostalon hiilijalanjälki on vastaavanlaisen betonitalon jalanjälkeä pienempi sekä rakennusprosessin että koko rakennuksen elinkaaren ajalta. Suomen metsät tuottavat yhden puukerrostalon rakentamiseen tarvittavan puumateriaalin alle minuutissa. Materiaalia meillä siis riittää, ja mikäpä olisikaan puulle arvokkaampi käyttötapa kuin kaunis, kestävä ja hengittävä asuintalo?

Innovatiivinen rakennustapa

Lehdon puukerrostalo-konsepti edustaa suunnittelunsa sekä toteutuksensa puolesta puurakentamisen tulevaisuutta. Pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt tehokas tuotantomenetelmä varmistaa tuotteemme korkean laadun asunnon tai kokonaisen kerrostalon ostajalle mahdollisimman edullisesti.

Uudenaikainen tehdastuotantomme sekä edistyksellinen asennusmenetelmämme takaavat sekä rakentamisen kuivaketjun että tehdasrakentamisen laatuedut. Lämpimässä, hyvin valaistussa ja viimeisintä tekniikkaa hyödyntävässä tehtaassa rakentaminen on helpompaa ja tarkempaa kuin ulkona valon ja sään vaihteluiden armoilla. Koska työn jälki on tehtaalla tarkempaa, tulee puukerrostaloihin vähemmän korjaustarpeita. Tehdasrakentamisen avulla myös resurssien kulutus vähenee.

Puukerrostalot valmistuvat aina aikataulussa, noin 6 kuukautta tehdastuotannon alkamisesta. Työmaavaihe on noin puolet nopeampi kuin tavanomaisessa kerrostalorakentamisessa. Prosessin ripeä eteneminen taataan tuotteiden, toimintatapojen ja prosessien toistamisella – sekä tekemällä asiat kerralla oikein.

 

Hinta-laatusuhde

Me Lehto Asunnoilla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuiset puukerrostalot kohtuuhintaan. Puukerrostalojen innovatiivinen ja tehokas rakennusprosessi takaa laadukkaan työ jäljen, nopean valmistumisaikataulun sekä avaimet käteen sovittuna päivänä.

Kohtuuhintainen puukerrostalo on tuottava, turvallinen, kestävä ja ekologinen omistus- ja sijoituskohde.