Puukerrostaloprojektin suunnittelu ja tuotanto on sijoittaja-asiakkaalle vaivaton prosessi. Yhteistyö sujuu, kun partnerina on kokenut ja luotettu kumppani.

Yhteinen suunnitteluprosessi

Puukerrostalon suunnittelu aloitetaan yhteisellä visiitillä tontille. Rakennamme puukerrostalomme aina kasvaville alueille, hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle. Jos puukerrostalo sopii alueelle ja tontin olosuhteisiin, perehdymme seuraavaksi kaavoitukseen, maaston muotoihin ja muihin ympäristötekijöihin.

Valitsemme kanssasi erilaisten ja erikokoisten huoneistoelementtiemme eli moduulien joukosta sopivan kokoiset ja malliset. Kun rakennusurakan suunnittelu on valmis, tarjoamme kiinteän hinnan koko urakasta.

Tehdastuotanto

Puukerrostalot valmistetaan pitkälti tehdasolosuhteissa, huoneistoelementteinä eli moduuleina. Hartolan ja Oulaisten tehtaillamme moduulit päästään kokoamaan lämpimässä ja valoisassa, suojassa sateelta ja muilta sään vaihteluilta. Tehtailla asennetaan kaikki keittiön työtasoista ja valoista kaapistojen vetimiin saakka. Minkä jälkeen valmiit moduulit pakataan ja suojataan kuljetusta varten. Tontille moduulit tuodaan poutaisena päivänä, jotta kuivaketju varmasti säilyy.

Tontilla moduulit nostetaan suoraan sokkelin päälle lohkoittain, eli kaksi moduulia vierekkäin ja monta päällekkäin. Viimeisenä nostetaan paikalleen vesikatto. Asennusprosessi sujuu rutiinilla, onhan sitä hiottu Lehdon työmailla jo 15 vuoden ajan. Rakennusaika tontilla pysyy lyhyenä ja työn laatu tarkkana.

Kun puukerrostalon julkisivut ja asunnot sekä yhteiset sisä- ja ulkotilat ovat valmiit, on vuorossa laadun tarkistus. Testaamme ja tarkistamme asunnot ja yhteiset tilat aina huolellisesti. Viimeistelytöiden ja loppusiivouksen päätteeksi luovutamme sinulle rakennuksen avaimet käteen sovittuna päivänä.

Puukerrostalokotien edistyksellinen rakennusmenetelmä

Lehdon puukerrostalo-konsepti edustaa suunnittelunsa sekä toteutuksensa puolesta puurakentamisen tulevaisuutta. Pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt tehokas tuotantomenetelmä varmistaa tuotteemme korkean laadun mahdollisimman kustannustehokkaasti. Kontrolloitu tehdastuotantomme sekä edistyksellinen asennusmenetelmämme takaavat, että sääolosuhteista ei aiheudu puurakentamiselle merkittäviä haasteita. Konseptimme mahdollistaa myös nopean hankkeiden rakennusajan sekä hyvin ennakoitavan valmistumisaikataulun.